Despre noi

Dezvoltarea copilului dvs. este pe primul loc în topul priorităților noastre. Ne mândrim cu programul de calitate și cu abordarea individuală a nevoilor fiecărui copil.

Clubul Campionilor este un program de dezvoltare personală pentru copii, ce are ca obiective:  dezvoltarea abilităților de învățare, îmbunătățirea atenției și a concentrării, accelerarea ritmului de lucru, creșterea toleranței la frustrare, depășirea blocajelor și creșterea încrederii în sine.

Misiune

Misiunea noastră este aceea de a ne apropia de copii ca de niște prieteni de viață, ca de niște colegi  de școală, și astfel să le facilităm calea spre o educație plăcută și utilă.

Prezentare trainer

Marian Cernăuțeanu
Marian Cernăuțeanu

    Marian Cernăuțeanu

  • Experiență de lucru cu copiii, din anul 2012
  • Trainer în cadrul Centrului Gifted Education pentru copii supradotați, din anul 2015
  • Trainer în cadrul Complexului Educațional Lauder-Reut (2015, 2016)
  • Trainer - colaborator în cadrul Asociației Infospeed (2015, 2016)
  • Trainer în tabere de dezvoltare personală pentru copii, din anul 2015 (participare în 21 tabere tematice)

 
     De-a lungul experienței mele cu copiii am înțeles că fiecare copil e unic în felul său și că în fiecare există o "comoară" plină cu lucruri minunate. Rolul meu este acela de a le arăta calea rapidă și ușoară de a ajunge la ea.
     Sunt prietenos, sunt creativ, îmi place să mă joc și să lucrez cu copiii, îmi place să învăț lucruri noi, să ascult muzică, să glumesc și să mă plimb în natură. Sunt pasionat de origami, hand made și poezie.